Nicole Richie: before or after?

Jag vet att Nicole Richie är lite väl överdrivet smal ibland. Men jag skulle vilja påpeka att det inte finns alltför smickrande bilder från the old days, både om man ser till hennes figur och the fashion sense.
Så själv gillar jag den Nicole som är modemedveten och stilsäker, före den sunkiga drogande tjejen med extensions i diverse brutala färger.
Vad tycker ni?

Before


or

After


nicole


Kommentarer
Postat av: Johanni

hennes nya, definitivt. Much better. Hon passar i den trendiga stilen och har nu vääääldigt få missar, till skillnad från förr då det faktiskt inte var särskilt...vad ska jag säga, smakfullt? iaf, så supersmal som hon är nu är väl inte snyggt, men om hon gick upp några kilon skulle hon vara perfekt.
men jag måste erkänna, det är bara bikini-bilöden jag tycker är äcklig, inte de andra två :P

2006-11-22 @ 19:21:56
URL: http://imeandmyself.blogg.se
Postat av: Josefin

jag älskar henne!!!

2006-11-23 @ 05:02:33
URL: http://josefinpersson.blogg.se
Postat av: Sophie

Jag gillar en kombination av båda ^^ Den gamla kroppen med den trendiga stilen :)

2006-11-23 @ 19:39:45
Postat av: Johanna

jag gillar allt med den nya!!!

2006-11-23 @ 20:38:25
URL: http://www.johannasplace.blogg.se
Postat av: ems

asså ja tkr att hon har fina kläder nu, visst. men asså bara för att man blir smal betyder de inte att vips har man stil. i hennes värld lr va man nu ska säga så e de ju typ ett krav att va trendig och smal så hon hakade på de. ja tkr inte att man ska uppmuntra folk att vara undernärda, de e skadligt.
förrsten hon borde variera sina ansiktsuttryck å poser haha :P samma varje gång ju :P

2006-11-23 @ 21:24:02
Postat av: Sheena

Häftigt att alla är relativt ense med mig om henne :D
Jag gillar kanske inte att hon gått ner i vikt och blivit populär efter det, men jag gillar att hon gått ner i vikt. Alltså, jag tycker hon ser mycket bättre ut nu, men jag tycker inte det är en trevlig tanke att hon får en massa publicitet bara för att hon är så smal. Hon borde få press för att hon är snygg och har snygga kläder, men inte en massa "anorexi"-tjafs. Om det är sant eller inte, ärligt, I don't orka. Så himmmmla uttjatat. Skulle vara en större sensation att bo i Hollywood och INTE ha någon form av ätstörningar.

2006-11-24 @ 16:48:34
URL: http://youonlyliveonce.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0