Being bad feels pretty good, huh?Nej dra mig baklänges

 
Den här grejen med gratis godis har cirkulerat ett tag nu. Jag trodde i ärlighetens namn att det inte skulle funka alls, trodde man skulle behöva betala i slutänden ändå.
Men eftersom det är jul snart så tänkte jag, what the heck!, och provade - och blev glatt överraskad. Jag har suttit i kanske tio minuter och skrivit upp mig för diverse nyhetsbrev (ok, jag erkänner - använde min gamla emailadress så att allt onödigt skickas dit istället), och jag har tjänat in 19 godisar. Och det bästa? De är gratis!
Haha. Lite knäppt att man blir så glad över något som är gratis, men så är det i alla fall.
Om ni nu väljer att joina i gratisgodisjakten, får ni ju jättegärna klicka på just min länk som gör att jag får ännu mer gratis godis. Grejen går, utöver tävlingarna och nyhetsbreven, ut på att få så många som möjligt att joina.
Och ni som inte gjort det ännu, vad sägs som att göra det i egenskap av att vara min kompis? :)
Förresten är det så att om ni blir medlemmar så får ni två stycken godisar bara för att ni registrerar er, så det är verkligen jättelätt att få många. Man ska ha minst 15 innan de skickar (fraktfritt!) hem till en, men som jag sa så tog det mig 10 minuter att få ihop 19 godisar.

Ja, jag gillar det i alla fall.

Upplyst
(Haha Laj, samtalet ledde till en massa funderingar och insikter, inte nödvändigtvis så bekväma sådana at that heller. Yttepytte ytterligare information har tillförts, och det räckte.)

Okej vilken himla kalabalik det skulle bli om detta inlägg var lite mer upplysande.
Men känner inte för det, sån är jag.

Så jävla dumt att det skulle bli så här, bara.

.
Men so what. Har i alla fall insett att jag är så fucking glad att jag har Laj, Ems och Soph.

All I want for Christmas, is...
DKNY Red Delicious parfym
Svart resesmyckeskrin i krokumönstrat från Guldfynd
Svart el. brun plånbok m. gulddetaljer från H&M
Svart partyväska med guldkedja från Vero Moda
Stooor väska, att ha till skolan (chokladbrun eller svart)
Röd iPod Nano
En massa skivor
Några filmer
En del böcker
Presentkort
Pengar

Jag önskar mig inte så mycket "materiellt" i år, för jag har hört ryktas om att vi ska till England nästa år. Ok, det är så att vi antingen kan dra till Amerikat i typ en vecka, eller en fyra-fem veckor i Storbritannien. Så det blir antagligen the country of the queen. Men det ska faktiskt bli trewligt att komma tillbaka, det var oförskämt länge sen jag var där sist.
Så därför behöver jag cash, så jag kan shoppa loss! Haha.

asosipoddkny

Nu sitter jag här i mina träningskläder och förbereder mig mentalt för ett Idiotenpass. Hua. Jag ska springa, cykla, Orbitrekka och eventuellt boxa.
Ajj vill dajj.
Få se hur länge jag orkar hålla ut...

Peace out suckas.

RSS 2.0