Du måste vara sjuk. Sjuk, sjuk, sjuk.

Det är synd om mig. Jag är sjuk. Och då tappar man uppenbarligen allt vad inspiration heter. T.O.M. vad det gäller fåniga små saker som titlar på blogginlägg, och dylikt.

Och så känner man sig inte så motiverad att ta söta, artsy bilder heller. Det blir liksom bara... "Christina monkies around" (det heter INTE "apa runt sig" och mobba mig INTE för att jag inte kan översätta det till svenska, okej? Jag ville bara få med apor på ett hörn också).
105607-503
Vem är jag?
Jag är långt hår och korta ben.

Don't get offended if I seem absent-minded.

Det är mörkt och ruskigt ute och stökigt och bråkigt inne. Min hjärna är i tusen bitar, mitt hjärta är i tusen bitar, jag vet ingenting längre,
jag längtar bort.
Saknar Hyde Park som attan. Har man tappat inspirationen är det bara att ta en titt på dessa härliga bilder.

Den första och den sista är mina favoriter. Ettan för att den ser lite ut som ett hjärta, och den sista för att bakgrunden enligt mig ser precis ut så som härliga fantasiskogar i underbara berättelser ska göra. Jag får en galen skrivlust varje gång jag ser dem här bilderna, men det kanske är för att jag var där och tog dem.

Vackert är det i vilket fall som helst.
105607-498 (vila [i slappo-outfit] @ Natural History Museum)


Åh, himmel, vad jag saknar London.

It's been a hard day's week.

Stackars Johanni. Stackars, stackars Johanni. Hoppas innerligt att personen/-rna som blev lite väl fulla på festen och snodde både det ena och det andra inser sitt misstag och ger sig till känna. Annars jävlar.
Jag boxar ju nowadays you know.
Anyway.
Idag hade vi flitiga IB-elever prov. Jag kallar oss "flitiga" eftersom vi, som klass, bestämt oss för att istället för att ha prov några veckor in på vårterminen, sköt bak det och hade det idag istället.
Ja, vi är galna. Bevisligen.
Ett prov, ungefär en halv biologibok. Den är inte liten heller. Eller, varför säger jag "den"? Det är inte en utan TVÅ stycken. En speciellt för IB-elever, och en som är tjock som en bibel och stor som en widescreen-tv.
Ja. Jag har haft en heljobbig vecka av plugg, helt enkelt. Därför har det varit både lite si och en hel del så med uppdatering + tillbakakommentarer. Det kommer, ha tålamod och mercy on a sorrowful soul like mine.
Usch. Cut the svengelska säger jag.

Så här såg jag ut idag (intressant, jag veeet).

105607-480
Hmm. Man känner sig allt lite tjockis i den där kappan.

Skulle vilja passa på att poängtera att jag i vanliga fall är blek, men inte SÅ blek, dvs det som lyser igenom mina svarta leggings är inte min naturliga hudfärg utan simply ett par vita strumpisar. Fråga mig inte varför. Vi kan väl säga att jag inte ville ha dubbla svarta för att det skulle förstöra den halvgenomskinliga looken leggingsen från början har (och som jag tycker är så fin). Förresten är jag alldeles kär i mitt långa halsband från Indiska. Funderar starkt på att köpa en drös och dela ut bland vänner lagom till jul. Å andra sidan skulle alla ha likadana smycken då. Kanske skulle förstöra lite av dess charm. Dunno.

Åh just det. Någonstans ville jag få med att det där är min Londonklänning från i oktober. Fast man bara ser en decimeter av den.

Why won't you wear your new trenchcoat?

Okej, det är inte en trench. Och jag kommer med all säkerhet använda den. Men ehh.. den är ny!
Och jag gillar The Strokes, okej?

105607-479

Egentligen var det meningen att jag skulle julklappsshoppa då... men det blev en sväng in på Beyond Retro istället. Blev faktiskt några småsaker mer till mig där, hahah är det normalt att shoppa upp halva julklappskassan på sig själv?
Jag måste vara en oerhört självisk person.
Å andra sidan ska jag ENDAST köpa presenter till de som köper till mig det här året. Alla andra år har jag handlat som en galning och inte fått ens en tredjedel tillbaka. Helt sjukt. Nej, nu ska jag bli normal och handla NORMALT MYCKET JULKLAPPAR. Och kanske ha lite pengar kvar att spendera när jag flyger till Drömmarnas Land.
Ehja.
En stooooor kappa i alla fall, för några hundra riksdaler sådär. Känns som en bra investering. Hoppas jag använder den flitigt. Den är ju så gosig.

To-do-list vecka 50

Till måndag:

- Matteprov chapter 5

- Läsa i Ett öga rött (sid 200 el 250??)

- engelska: INTERVIEW (herregudherregudherregud)

- Psykologi: reviews + focus questions pg 200-nånting

 

Till tisdag:

- Visual arts: skriv om Chinese garden project i research workbook

- svenska: läsa i Midnattsbarnen (flera kapitel, 4?) + göra uppgifter

 

Till onsdag:

- göra biologiuppgifter inför provet

- säkert psykologiläxa (som vi får på mån)

- TOK: type in on computer + prob. do the "unpacking of title"

 

(Torsdag: Lucia)

 

Till fredag:

- Biologi: PROV!

 

Nu avlider jag.


When in London...

...Måste man faktiskt besöka Victoria and Albert Museum (i South Kensington).

105607-469

105607-478

If you don't: you are missing out!
(plus: det är gratis.
plus i kvadrat: deras souvenirbutik är underbar. kläder, väskor, accessoarer... många fina, fina saker som jag gärna skulle vilja plocka på mig.)

Åh, så kul.


Senast jag blev rånad: var på en fest för nån månad sen. För övrigt uppdagades det att the one who did the stealing var the one who held the party. Och the stealing inträffade för att, på något sinnessjukt sätt, straffa mig för att jag var full och då KUNDE jag ju ha stulit / haft sönder något hos den festen var hos, jag menar MAN VET JU ALDRIG med sådant där opålitligt folk som kommer helt INBJUDNA på fest och dessutom har känt ens flickvän i åratal. Den sortens människor är ju brutalt jävla OBERÄKNELIGA.
Yay på den.

image465
Lite såhär fast värre kände jag mig när jag fick reda på vem som stulit ifrån mig.

http://www.flickr.com/photos/boopsiedaisy/

image462
i. love. this woman.

(och hennes rum sen!
jag kanske själv inte skulle inreda mitt rum så där, men himmel, så det kliar i fingrarna av inspiration när man ser det.)

RSS 2.0