Nationellt prov i engelska

Yeppers. Här sitter jag och väntar på att ta lyssna-delen av mitt B-prov i engelska. Jag har redan avklarat reading and understanding, jag var faktiskt tvåa ut så jag känner mig lite stolt. ^^
Men det känns lite udda att jag är "klar" med engelskan nu (eller, okej, 1.30, tekniskt sett), de flesta läser ju bara till Eng B i gymnasiet. Och här är jag alltså klar redan i ettan.
Ja, okej, det känns ganska soft egentligen...
:D
För om jag bestämmer mig för att byta linje sedan, är det ju ett ämne som jag slipper. Fast kruxet är att jag gillar det. Engelska, alltså. Det är nyttigt för mig!
Nu när jag tänker efter, är dessa mina första ord på svenska för dagen. Okej, klockan är väl inte så mycket än, men faktum kvarstår att jag faktiskt inte yttrat ett enda ord av mitt modersmål idag. Hua. Det känns allt lite strange. Min familj är ju faktiskt svensk, bara för att jag går i en engelsk skola betyder ju inte det att min svenska borde försummas totalt.
Hmm...

Min Johanni är på väg till det stora äpplet nu! Hon som avskyr att flyga, stackarn som får sitta där i så många timmar. Tur är väl det att hon kommer ha så otroligt kul när hon kommer fram att det gör upp för den onda resan dit.

RSS 2.0