hej jag bor i london.

utifall att någon missade det.
det första jag gjorde när jag kom tillbaka var att åka till notting hill och gå på portobello road market. jag sov inte ens. klev av planet från sverige, bytte stockholms minus 20-luft till ett mildare, strax runt nollgradigt klimat. bytte bajsnödiga hipsters till, tja, fortfarande rätt så bajsnödiga, ännu hippare hipsters. fast ändå snyggare. då kan de ju få komma undan med det. right. right?


och det var väl ungefär den dagen. nästan en vecka sen nu. nu är det ju "snökaos" här... haha, jag dör lite. alla tidningar och all media ba "AAAAAH OMG SNÖKAOS HELA LONDON IS SHUTTING DOWN" typ. och jag ba "ehh, snön stannar typ inte ens kvar på marken?"
som exempel på hur EXTREMT det är här så var hälften av tågen inställda i torsdags när jag och madhia skulle åka till kingston. resten var hiskeligt försenade, och hela waterloo station var fullproppat med folk som inte kom nånstans. och min skolas bibliotek är STÄNGT pga "diverse weather conditions", haha så galet. (lovar verkligen att "snötäcket" ser ut som det lilla lagret florsocker som brukar vara ovanpå prinsesstårtor, ungefär. inte mer!)
och om det "fortsätter så här" så kanske de måste stänga ner hela skolan. vilket betyder inställt prov! skulle vilja vara glad tjej över det, men min sverigebiljett är ju för dagen efter. så skjuter de upp tentan måste jag stanna i england. they try to make me stay in england, i say no no no som amy skulle ha sagt.
nej nu orkar jag inte med mig själv mer, får räcka med uppdatering. jallafall fett najs att jag är mitt uppe i den kallaste vintern london sett på minst 30 år. och om några dagar ska jag hem till minus 20. är mitt liv värt eller är det VÄRT.

RSS 2.0